Суспільство (відео)

Чиновницький флірт: Сахневич зізнався в коханні (Відео)

Повна зала журналістів. Усі чекають ексклюзиву від першого заступника голови Чернігівської ОДА. Та прес-конференція розпочинається з сухого.

« Я дам таку загальну інформацію. Є закон про добровільне об’єднання громад», — перший заступник голови чернігівської ОДА Леонід Сахневич.

Цей закон на Чернігівщині встигли виконати лише п’ять громад: Макіївська, Вертіївська, Парафіївська, Кіптівська та Деснянська. Ці громади вже почали розбудовувати інфраструктуру, бо напряму отримують гроші своєї громади.

«Були проведені перші вибори, і ці громади потрапили в перспективний план, тепер вони отримують фінансування напряму і всі податки теж надходять в бюджет громади», — перший заступник голови чернігівської ОДА Леонід Сахневич.

Прес-конференція другого, після губернатора, керівника області так би сухо й завершилася, якби не надзвичайні почуття чиновника до нашого інтернет-телебачення.

Попри освідчення в коханні до ЧЕлайн, Леонід Сахневич ще зізнався, що головний читач і дописувач на нашому сайті – він. Окрім цього, нарешті прокоментував, чому об’єднання за межами району недоцільне. Мовляв, економічну спроможність Олишівської громади, про яку ми розповідали в попередніх сюжетах, ретельно дослідили економісти та спеціалісти всіх департаментів.

«І вони будуть визнані неправомірними, як ми тоді пояснимо людям, куди ми йдемо», — перший заступник голови чернігівської ОДА Леонід Сахневич.

Ще спікер повідомив, що на сьогодні з’явилося ще вісім об’єднаних територіальних громад. За рішенням голови Чернігівської ОДА вони фактично об’єднані, щоправда, чи дозволить створення цих громад КабМін, адже із 81 проекту, які раніше були надіслані, міністри пропустили лише половину.

Ще статті по темі

Back to top button