Суспільство (відео)

Депутат-легенда, «жовтневий» переворот і муніципальна молодіжка: сесійні будні Чернігова (Відео)

Чергова сесія Чернігівської міської ради розпочалась ыз привітання депутата, в минулому відомого біатлоніста Андрія Дериземлі з перемогою в «Гонці легенд».

«Зміг зібрати всю волю в кулак і представив Чернігів на належному рівні в «Гонці легенд» у Раубичі, в Білорусі», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

— Вітає. Оплески.

Далі депутати взялися до порядку денного. Питання лузали як насіння – в стандартному режимі.

— Прошу підтримати. (і два чи три рази система пікає). – Показати табло.

Прозвітували за використання резервних коштів, що пішли на боротьбу з наслідками зливи та за управління кредитом від НЕФКО. Відмовляти почали в земельних питаннях. Найбільш гостро – підприємствам, що розміщені на території колишнього заводу «Жовтневий молот», у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою.

«Звертаюся до правоохоронних органів в особі прокуратури, економічної поліції. З питанням притягнення до кримінальної відповідальності вигодонабувачів або власників будівель, які поза законом є на вищезазначених територіях», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Насамкінець сесії депутати підтримали створення Молодіжної ради при Чернігівській міській раді.

«Включення до першого складу чернігівської молодіжної ради. Проект розданий. «За» — 29, рішення прийнято. Сподіваємося на плідну співпрацю», — Максим Черненок, секретар Чернігівської міської ради.

Це буде друга Молодіжна. Перша вже створена при міському голові. Загалом 39-та сесія була однією з найшвидших.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button