Суспільство (відео)

Депутатський «спринт»: особливості квітневої сесії Чернігівської міськради (Відео)

— «За» 36, рішення прийнято за основу і в цілому. Наступне питання в порядку денного, — міський голова Владислав Атрошенко.

Таких, зізнатися відверто, прудких і злагоджених дій депутати Чернігівської міської ради не демонстрували доволі давно. Незвичну активність обранців пов’язують із сьогоднішнім візитом до Чернігова дружини Президента Марини Порошенко.

Так, за основу і в цілому без жодних обговорень приймали більшість із понад двох десятків питань порядку денного. Зокрема, на початку засідання 26 обранців підтримали заяву Ігоря Андрійченка щодо дострокового припинення повноважень депутата міськради.

— Ігор Андрійченко залишається в політиці, залишається в партії «ДемАльянс». Наступним мандат депутата Чернігівської міської ради має отримати Сергій Кирієнко, який наразі є депутатом Деснянської районної в м. Чернігові ради, — Віктор Тарасов, депутат міськради.

Також із «легкої руки» обранців «Чернігівське тролейбусне управління» доотримає понад 19 мільйонів гривень на компенсацію пільгових перевезень. Низку змін було внесено до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки.

Зокрема, йдеться про дослідження гідрологічних режимів території «Кордівка», загальною вартістю 110 тисяч гривень, та  внесення змін до робочого проекту «Розчищення русла річки Стрижень на ділянці від вул. Героїв Чорнобиля до вул. Київська» з обсягом фінансових ресурсів 90 тисяч гривень.

І вже рівно опівдні, разом із передзвоном курантів на Красній площі, в міськраді пролунали гімни, а сесію офіційно закрили.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button