Суспільство (відео)

Дешеві авто з Європи підкорюють Чернігів (Відео)

Не секрет, що вартість користованих автомобілів у країнах Євросоюзу в рази нижча ніж ціна українських.

Останнім часом на вулицях Чернігова з’явилося чимало автівок із литовською реєстрацією. Виявляється, придбати машину в доброму стані та за невисоку вартість доволі просто. Та й їздити на ній можна тривалий час, не виїжджаючи за межі країни. Звісно, можна пригнати авто з Європи і самому, однак є великий ризик отримати дірку від бублика і натрапити на шахраїв.

На сьогодні як в Україні, так і у Чернігові існують фірми, які займаються перегоном легковиків із тієї ж Прибалтики. Про всі підводні течії й особливості купівлі машин за кордоном розповідає представник фірми «Carexpressua», що займається імпортом авто.

«Якщо взяти авто на литовських номерах, то воно буде вище класом, комфортніше їздити. Бюджетний клас авто найпопулярніший. Наведу приклад. За 3 тисячі доларів у нас можна взяти Lanos 2007 року. За ці гроші в Литві можна взяти BMW, AUDI, VW у доброму стані також 2000-х років. Якщо їхати приганяти авто самому, є ризик, що тебе можуть підставити. Ми ж робимо комп’ютерну діагностику машин на СТО і даємо оцінку. Допомагаємо оформити документи, перевезти авто через кордон. Від людини потрібен паспорт. Ми виписуємо довіреність. У Литві у нас є офіс. Обрати авто можна на литовських сайтах або дати нам характеристики машини, яку людина хоче, і ми допоможемо», — представник фірми «CAREXPRESSUA» Святослав Євтушенко.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. https://www.youtube.com/watch?v=jCu-UDHv8lo смотрите ссылку на видео …какие пять лет это тупо лохотрон нету таких законов в Украине на 5 лет вашу машину через максимум 1 год если не сделаете грин карту заберут и вы её не увидите …. смотрите видео как правильно и без лоховства взять нормально машину причём самому без всяких посредников не слушайте вы этот бред … материал заказной причём на правах рекламы люди там деньги за сюжет заплатили…причём что Т,О, вы не пройдёте на автомобиле который не подготовлен просто не пройдёте так что то что он там лечит это раскручивание своей темы … оформление там в ссылке на видео посмотрите сколько реально стоит 14 еуро + грин карта 150 еуро потом нужно её продлить на год потом через два года т.о. проходить ехать а он такое лечит что просто капец смотрите видео то что я кинул и всё поймете

  2. люди зарабатывают на чём могут только …

Back to top button