Суспільство (відео)

Деспотичні настрої в міській раді і борги АТП-2528 – з розширеної ранкової наради в мера (Відео)

Деспотичні настрої в міській раді: міському голові Владиславу Атрошенку все ще начхати на людський фактор.  Розширена ранкова нарада в Чернігівській міській раді розпочалася о 7-й ранку. Якщо міський голова не жартував, то так буде протягом усього літнього періоду, кілька разів на тиждень. Учасники наради прийшли геть невиспані. Та міський голова і тут не проявив сердечності та поваги до колег: сьогодні він традиційно кидався образами.

«Макаров, вийди з зали, вийди негайно. Так хавкають не культурні люди, як ти хавкаєш, хоч би рот закривав», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На цій високій культурній ноті на нараді взялися аналізувати роботу комунального підприємства АТП – 2528. Звітував його керівник Руслан Волок. За його словами, фінансовий стан підприємства – стабільний, хоча борги таки існують.

«Основний борг у мене це ТТ «Нафта» за пальне та за газ. На сьогодні борг виріс за асфальт», — начальник КП «АТП – 2528» Руслан Волок.

Боргів могло б не бути, каже Руслан Волок, адже комунальному підприємству «АТП – 2528» теж винні чималі гроші: понад 2 мільйони заборгувало КП «Новозаводське», більше 1 мільйона – ЖЕК №13, майже мільйон – Чернігівська ТЕЦ.

«Загальна заборгованість перед підприємством 11 млн. Серед них – майже 9 млн за вивіз сміття й утилізацію», — начальник КП «АТП – 2528» Руслан Волок.

У комунальному підприємстві сподіваються на порядність боржників і чекають грошей. Бо попереду – підготовка до зими. АТП – 2528 вже оголосило тендер на закупівлю 8 тисяч тонн солі. На це потрібно 12 мільйонів гривень.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button