Суспільство (відео)

Перекриття перехрестя проспекту Л. Лук’яненка з проспектом М. Грушевського: що мають знати чернігівці (Відео)

Від 14 жовтня в Чернігові у зв’язку з ремонтом асфальтобетонного покриття перекрили рух автотранспорту на кількох ділянках доріг міста. Однією з них є перехрестя проспекту Левка Лук’яненка з проспектом Михайла Грушевського. Перекриття руху тут триватиме орієнтовно до 25 жовтня включно. У зв’язку з цим частина автотранспорту змінила свій напрямок руху, рух тролейбусів за маршрутами №7А, №10 та №11 повністю призупинено, натомість додався альтернативний тролейбусний маршрут – №11А.

«Ми повинні розуміти, що система транспорту єдина. Тобто, якщо ми десь перекрили, то не тільки в цьому буде локально проблематика.

Ми ж повинні розуміти, що, наприклад, люди працюють у обласній лікарні, а мешкають на Бобровиці. 10-й тролейбусний маршрут зупиняється, через відсутність водіїв ми не можемо поставити автобуси. Людям доведеться з пересадками користуватись. Це дуже велике навантаження. Тому що через це перехрестя проходять 10 маршрутів.

Треба трішки потерпіти»,- Олександр Рижий, начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові «поцілувалися» дві автівки (Фотофакт)

Проте багато хто з містян і після кількох днів перекриття перехрестя не орієнтується, де чекати на потрібний транспорт, тому ті, хто живе за кілька зупинок, вибирають дійти до пункту призначення пішки.

Проте таку альтернативу транспорту можуть вибрати не всі.

Зі схемою оновлених маршрутів міського транспорту можна ознайомитися на сторінках міської ради та управління транспорту або ж у додатку «Дозор». Проте вже наявні схеми маршрутів діятимуть до 20.00 18 жовтня, а з 08.00 21 жовтня ці схеми можуть бути дещо змінені, оскільки з цього дня розпочнеться друга черга ремонту на цій ділянці дороги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Оксана Замятіна

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button