Суспільство (відео)

Дитяче свято на Ремзаводі: до дітей приїхали клоуни з морозивом і солодкою ватою (Відео)

Море солодкої вати і морозива, повітряні кульки і розваги. Саме таким має бути дитинство, і саме такі останні тижні літа у чернігівської малечі.

Життя малого Вані і ще сотні дітлахів цього мікрорайону вже не буде сумним: юні слідопити тепер обстежуватимуть дитячий майданчик, який нещодавно встановили у їх дворі.

«Можна по дерева лазить, на крішу залезть бортик», — Властімір.

«Ми дуже раді, що у нас є така площадка, ми її дуже довго чекали і ми щасливі, що її відкрили. Величезна подяка усім», — Галина Бородай.

Місце для дитячих розваг з гойдалками, величезним замком і пісочницею на Ремзаводі облаштували нещодавно завдяки міській програмі  відновлення ігрових і спортивних майданчиків. А сьогодні тут влаштували повторне свято для дітей. Спортивні естафети, клоуни, солодощі і перевтілення, які так люблять дітки,  – у левів, тигрів, метеликів і павуків.

«Очень нравится площадка и очень нравится празник», — Максим.

«Ми приїхали сюди аж із Шерстянки. Нам сказали, що сьогодні тут свято. От я і вирішила дітей привезти. Для дітей якби частіше такі свята влаштовували», — Ірина Щепетова.

«У наш час у дітей і так мало радостей, стільки проблем, а тому кожне свято – це дуже гарна подія. Свят має бути якомога більше», — депутат Чернігівської міської ради («Наш край») Володимир Коваленко.

За словами депутата міськради, це не останнє свято для чернігівської малечі. Адже дитячі ігрові майданчики планують встановити або відновити у кожному дворі і в кожному мікрорайоні, аби дитинство у малюків було яскравим і насиченим. Але дітки просять почути їх побажання у цій важливій справі.

«Дерева шоб тут були», — Діма.

Ще статті по темі

Back to top button