Суспільство (відео)

Дівчата намагались нокаутувати одна одну: бої в технологічному університеті (Відео)

Зала технологічного університету приймала відкритий чемпіонат міста з кікбоксингу. Крім чернігівців були й гості з Бахмача, Ніжина та Чернігівського району.

У невеличкому залі панував глядацький аншлаг. Мета змагань подивитись на спортсменів, вибрати кращих та виховати спортивний дух.

«Мені дуже приємно, що більшість тренерів виховують не навички боротьби, не вуличних боїв. Більшою мірою виховується характер спортсмена», — Андрій Дериземля, керівник управління молоді і спорту чернігівської міської ради.

-Ну мені це подобається і якось для самозахисту.  

-Це потрібно буде в житті і мені це подобається.

-Щоб захищатися, отримувати сили і вести здоровий образ життя.

Організаторами заходу виступили міське управління спорту та федерація кікбокингу. Вид спорту, який набирає все більшої популяноності на Чернігівщині, а зірками нашої спортивної школи можна пишатися навіть на світовому рівні.

«За рахунок того,що ми в хлопців вкладаємо свої знання, возимо на всеукраїнські турніри подивіться, яка велика кількість чемпіонів світу. Наші легенди – Роман Власенко, Сергій Шрам, Сергій Лисюк. Зараз підтягнулись молоді хлопці такі як Михайло Єрко», — Андрій Кужельний, перший віце-президент обласної федерації кікбоксингу Чернігівської області.

Всього чемпіонат зібрав більше 140 учасників і проходив в умовах гендерної рівності. Проявити себе могли і дівчата, і хлопці. Змагалися як найменші бійці так і старші вікові категорії.

Масовість цього виду спорту забезпечується можливістю проявити себе тут також і бійцям з інших видів єдиноборств.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button