Суспільство (відео)

«Дорожні» пріоритети: на Чернігівщині назвали напрямки для інтенсивної відбудови доріг (Відео)

На Чернігівщині під час пресбрифінгу в обласній адміністрації підбили підсумки з будівництва доріг. Усього на цю сферу минулого року було закладено понад п’ятсот мільйонів гривень. Із запланованого все встигли, все зробили.

«Всі планові роботи, всі проєкти фактично реалізовані»,- Андрій Тишина, начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОДА.

Серед досягнень – впровадження нових технологій, що вже зараз дають можливість економити на ремонтах. Щодо планів на наступний рік – планується робота за пріоритетами та продовження децентралізації.

«Самі громади спільно з РДА визначають, які дороги першочергові. Є кілька пріоритетів. Це шкільні маршрути, соціальні напрямки та напрямок на індустріалізацію»,- Андрій Тишина, начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОДА.

Планується, що в 2020-му на дороги буде виділено майже 800 мільйонів гривень. За словами дорожників, це надзвичайно мало, адже дає можливість за рік привести до ладу лише близько 2% дорожнього покриття області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button