Суспільство (відео)

«Дух Різдва»: патрульна поліція Чернігова подарувала свято маленьким чернігівцям (Відео)

За ручку з поліцейським маленька Христина прогулюється торговим центром. Вона пильно оглядає полички з товарами та серед усього вибирає саме те, що їй потрібно – рожеві чобітки. Яскраву мрію дівчинки втілили в життя чернігівські поліцейські в межах акції «Дух Різдва».

«Ми вже проводили таку акцію і вирішили продовжити її для діток, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують уваги.У нас сьогодні п’ятеро діток. Нам із цим допомагають волонтери – підібрати діток, бо це діти з різних категорій», — Анастасія Шаповаленко – інспектор відділу зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції в Чернігівській області.

«Дух Різдва» – акція, започаткована ще у 2017 році в Маріуполі. Згідно з її умовами, на один день поліцейські стають менторами для дітлахів та весело і пізнавально проводять час разом із ними. За такими ж правилами здійснюється акція й у Чернігові.

«Ми вчимо не тільки фінансової грамотності, як правильно вибирати іграшку на певну суму, коли доєдналися партнери, але й чи потрібна ця іграшка, чи буде вона використовуватися. Будуємо плани, обговорюємо, які є мрії, і так далі», — Аліна Чемерис – начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернігівській області.

Увесь день дітлахи проведуть у компанії своїх наставників-поліцейських. Він буде сповнений яскравих емоцій, подарунків, щирого спілкування та радісних усмішок.

Вибравши найбажаніші подарунки, щасливі діти вирушають далі розважатися,адже це напрочуд важливо – аби в такий складний час найменші українці відчували любов та турботу.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button