Суспільство (відео)

Економ-клас: Куліч за 10 тисяч привітав 55 жінок (Відео)

Настінні годинники, тюльпани та грамоти – такі подарунки напередодні Міжнародного жіночого дня, отримали 55 жінок з усієї Чернігівщини від губернатора Валерія Куліча та голови обласної ради Ігоря Вдовенка. У вступному слові очільник області спочатку розказав про кохання.

— У житті найголовніше – кохання. І я хочу, щоб у вас воно в душі завжди було, щоб вас кохали, оберігали і, можливо, носили на руках, — Валерій Куліч, голова Чернігівської ОДА.

А потім назвав роботу жінок найбільш непомітною.

—  Найбільш непомітна робота, яка от робиться і її не видно, якраз лежить на плечах жінки, — Валерій Куліч, голова Чернігівської ОДА.

Святкову атмосферу в залі адміністрації підтримувала мелодійна музика, гарна погода за вікном і весняний настрій винуватиць урочистостей.

— Весна прийшла така, як треба. Тому хочеться якогось натхнення, — Інна Ризуха, волонтер.

— Наші жінки унікальні, і наш чернігівський регіон також є унікальний, — Юлія Заїка, громадський діяч.

— Наші права, думаю, повинні бути підтверджені адміністрацією, владою, — Наталія Проскуріна, громадський діяч.

Організатором заходу виступив департамент сім’ї, молоді та спорту. Його очільниця Ніна Лемеш розповіла, що вибирали лауреатів для вітання за поданнями від райдержадміністрацій і виконкомів міст області. А на захід всього було витрачено понад 10 тисяч гривень.

—   Я не готова точно сказати, але це трохи більше 10 тисяч гривень.  Подарунки – це трішки більше 100 гривень. Проїзд за рахунок РДА. Ми забезпечуємо подарунками, буде келих шампанського, — Ніна Лемеш, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Серед жінок, яких вітали подяками, грамотами та нагрудними знаками, найбільше було представників волонтерських організацій і чиновниць різних рангів з усієї області. Рідше зустрічалися журналісти, вчителі та лікарі. Більшість прекрасної половини людства висловилась проти скасування святкування 8 Березня, оскільки для них воно вже більше символізує весняне пробудження, а не комуністичні пережитки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button