Суспільство (відео)

Електроцивілізація в Кіптях (Відео)

У Кіптівській територіальній громаді світло і не страшно. Там змонтували мережу вуличних ліхтарів. Місцеві радіють. Кажуть, раніше щойно сутеніло – на вулицю не потикалися.

— Вдячні тим, хто нам у цьому допомагає. Ми ті ліхтарі бачили, мабуть, тільки в дитинстві або й того ні, а зараз прекрасно, особливо, коли дочекаємось зимового часу, о п’ятій годині повертаєшся з роботи, йдеш – все видно, не боїшся.

— Зміни і великі зміни в об’єднаній громаді – це дуже добре і, звісно, за це освітлення ми дуже вдячні нашому депутату Валерію Миколайовичу Давиденку за допомогу в проведенні електрифікації нашого села, — Галина Лось, депутат Кіптівської ОТГ.

5 кілометрів електромережі налічують близько сотні ліхтарів. За весь проект заплатили 800 тисяч гривень. Та це не все. Перспективи об’єднаної територіальної громади амбітні.

— Заплановано створити дві лікарські амбулаторії в Кіптях та Прогресі, де працюватимуть два сімейні лікарі, які забезпечуватимуть охорону здоров’я на території громади, — Володимир Кучма, сільський голова Кіптівського району.

Такі та інші проекти підтримує народний депутат. Валерій Давиденко переконує, що все вдасться лише спільними зусиллями.

— Я думаю, що всі напрями, які дозволять людям жити комфортніше. Ну ось, дивіться, немає твердого покриття на дорогах, це така амбітна, можна сказати, мета, але я можу сказати, що це питання не одного дня і не одного року, — Валерій Давиденко, народний депутат.

Децентралізаційні переваги першими відчули жителі Кіптівської об’єднаної громади. Тепер їх розвиток залежить від них самих.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button