Суспільство (відео)

Енергетичний батл: повелителі струму змагалися на спартакіаді у Батурині (Відео)

«Енергетики Чернігівщини – це величезна, дружня і найголовніше – спортивна родина. «Чернігівобленерго» для своїх працівників щороку проводить грандіозну спартакіаду. Цього року вона походить у славетному Батурині», — журналіст Павло Солодовник.

Спартакіада «Тато, мама, я – енергетична сім’я» стала для сіверських енергетиків святом, на яке чекають і до якого готуються цілий рік. Вже вкотре до організації спартакіади долучається народний депутат України Валерій Давиденко.

«Від вас іде енергетика, яка дає натхнення на життя і добрі справи. Я вас усіх вітаю. Переконаний, що ви всі переможці в цій спартакіаді. Другий рік я на такому заході. Відпрацьовується командна робота. Ви працюєте як один механізм», — народний депутат України Валерій Давиденко.

На Чернігівщині спартакіада проходить вже втретє, а загалом ініціатор та основний організатор енергетичного свята Володимир Ткач проводить вже 5-те таке масштабне зібрання.

«Другу спартакіаду українську проводили на території Луганської області 26 квітня 2014 року. Стояли блок-пости, стояли сепаратисти. Їхали команди обленерго. Було більше тисячі людей. Навіть під час війни ми збиралися. Сьогодні для нас почесне зібрання. Прекрасна пропозиція була від Валерія Миколайовича, щоб ми саме тут зібралися», — голова правління «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.

 «Вітаю вас всіх на Батуринській землі. Мені дуже приємно, що в нас таке свято велике», — голова Батуринської ОТГ Леонід Душа.

«Вітаю вас від імені центральної ради незалежної профспілки енергетиків України з черговим спортивним святом нашого колективу», — голова обласної профспілкової організації «Чернігівобленерго» Володимир Ленько.

— Сьогодні зібралася рекордна кількість команд – 27. За попередніми підрахунками – це понад 1700 людей. Всі налаштовані на перемогу, але однозначно, що головне – це участь і гарний настрій.

— Це дуже великі збори колективу. Об’єднує наші мережі. Велике енергетичне свято.

— Бажання перемоги, з добрими намірами, з духом перемоги і відпочити в дружній сім’ї енергетиків. Готувалися добре завчасно, старалися і хочемо перемогти.

-Другий раз беремо участь, запросили, будемо показувати себе. Футбол, гирі, армреслінг, шахи і все, що тут є.

Енергетики – це феноменально дружні і сильні духом люди.

«Я хочу сказати за Богдана Середенко. Це наш електромонтер з Ічні. Він був у АТО. Йому відірвало кисть ноги. Йому зробили протез, він герой, йому вручили президентську нагороду. Він сьогодні буде грати у футбол за команду Ічні. Ось такі люди у нас є, я пишаюся такими людьми», — голова правління «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.

«Мені залишалося 8 днів, щоб поїхати додому». Був у Донецькій області з товаришем. Він загинув, а я залишився живий. Ми підірвалися на міні. 10 місяців я пролежав в шпиталі. Дуже налаштований був на те, щоб приїхати додому і займатися спортом. Я дуже чекав на ці змагання. В перемогу віримо. Налаштовані на призові місця», — учасник з Ічні Богдан Середенко.

Подібні змагання дійсно надихають на роботу та підтверджують давню істину – «хто добре працює, той чудово відпочиває».

Цьогоріч перемогу виборола команда з Бахмацького району.

Наступного року організатори мають намір спартакіаду провести також у Батурині і запросити сюди енергетиків з усієї України.

Журналіст: Павло Солодовник

Оператор: Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button