Суспільство (відео)

«Фактично втопили»: Атрошенко розповів подробиці утоплення 9-річного хлопчика (Відео)

Виправдовувався за «Золотий Берег». Фініш ранкової наради мер Чернігова Владислав Атрошенко присвятив розповідям про те, що берег пляжу – зовсім не причина частих смертей на воді. Вся біда – в наповненості пляжу.

«Кількість людей, які відвідують пляж, зросла в рази і, відповідно, статистика трішки збільшилась», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Згадав мер і про людську халатність. На прикладах програміста.

«Програміст, який не вміє плавати, прийшов із дівчиною. О 23.30 пішов купатись і потонув», Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова

І 9-річного хлопчика.

«Він тонув уже другий раз. Один раз не потонув. Він почав тонути, але не дали йому потонути. А наступного дня він потонув… чи через тиждень… 9 років. У присутності мами і тітки», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знеструмлені будинки, розбиті авто і травмована жінка: наслідки буревію в Чернігові

Далі після пояснень підлеглих мер дозволяє собі неприємну обмовку.

«Ну, прекрасно. Фактично втопили… ну… необережна поведінка», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Передувала дискусіям про пляж доповідь керівника патрульної поліції Чернігова. Зокрема згадали про в’їзд до міста великовантажного транспорту.

«Я вважаю, що найбільша проблема тут – це відповідальність і сума штрафу. Наприклад, в’їзд під цей дорожній знак усього 255 гривень», — Андрій Думич, керівник чернігівської патрульної поліції.

Крім цього, під час наради, як завжди, переглянули фото про чисте місто та роздали вказівки щодо депутатських запитів.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button