Суспільство (відео)

Фільм про кохання: у Чернігові зняли стрічку про неземні почуття (Відео)

Кохання, що змінює людей. Кохання, що дарує крила. Саме воно стало головною сюжетною лінією фільму про відомого українського письменника Михайла Коцюбинського.

«Коли біля чоловіка кохана жінка, він гори може перевернути. І з нею він став тим, ким ми його знаємо», — Анатолій Покришень, сценарист фільму «Таємниця».

Громадський діяч, письменник, голова «Просвіти» в Чернігові… Михайло Коцюбинський – це визначна постать, грати яку, тим паче зачіпаючи теми почуттів, зокрема його позашлюбне кохання з Олександрою Аплаксіною, завжди важко.

«Дуже така відповідальна роль, такий трепет усередині мене був», — Микола Бичук, виконав роль М. Коцюбинського, продюсер фільму «Таємниця».

«Вийшло дуже гарно. Як він зіграв! Як я думав, так воно і вийшло», — Анатолій Покришень, сценарист фільму «Таємниця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині знімають містичний фільм

«Ми намагалися це показати. Це було дуже важко. На знімальному майданчику були тільки ми. Не було «голлівудської» машини. Але якщо нам вдасться, то ми плануємо зробити апгрейд, однак уже ще професійніше, крутіше», — Євген Сидоренко, режисер фільму «Таємниця».

Фільм – це творіння молодої творчої команди, що на власному прикладі показує: наші мрії – в наших руках.

«Ми показуємо просто Чернігову, молоді, що треба робити такі проекти. Не обов’язково чекати чогось, просто треба брати і робити. Бо поки ми сидимо на місці, нічого не відбувається», — Микола Бичук, актор та продюсер фільму «Таємниця».

Уся знімальна група фільму – чернігівці. Тривалість стрічки приблизно 50 хвилин. Головна мета натхненників картини – зняти саме художній і саме чернігівський фільм про митця, а також показати емоційну, духовну сторону життя Коцюбинського.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button