Суспільство (відео)

Справа найстаршої матері України: соцслужби повідомили про стан доньки Валентини Підвербної (Відео)

Управління (служба) у справах дітей Чернігівської міської ради повідомило про стан розгляду резонансної справи найстаршої матері України Валентини Підвербної про відібрання малолітньої дитини.

«Дитина зараз перебуває у центрі соціально-психологічної реабілітації в с. Хмільниця. Проходить там реабілітацію й очікує на рішення суду. Рішення за протоколами адміністративного притягнення відбудеться 21 червня, а щодо рішення про відібрання 13 червня – було попереднє засідання, і наступне засідання буде 23 червня»,- Олена Зінченко, начальник управління (служби) у справах дітей ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Підвербної: засідання у справі про відібрання малолітньої дитини перенесли

За словами Олени Зінченко, мати дівчинки Валентина Підвербна постійно відвідує доньку. Стан Анни-Марії оцінюють як задовільний.

«Із дитиною працюють психологи, з дитиною весь час спілкуємося, стан здоров’я її задовільний»,- Олена Зінченко, начальник управління (служби) у справах дітей ЧМР.

Нагадаємо, 25 квітня 2023 року виконком Чернігівської міської ради розглянув проєкт рішення щодо негайного вилучення дитини в найстаршої матері України Валентини Підвербної. Це сталося після того, як 24 квітня Анна-Марія опублікувала пост на свій сторінці в інстаграм, де просила про допомогу. Дівчинка повідомила, що її мати начебто завдає їй тілесних ушкоджень, ображає через вроджену косоокість і хоче довести до самогубства. Цей пост привернув увагу не тільки місцевих жителів, а й представників соцслужб та поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button