Суспільство (відео)

Гордість за країну: чернігівці оцінили результати Євробачення (Відео)

У кожного свій фронт: поки наші мужні, українські воїни героїчно протистоять російським окупантам на передовій, волонтери, медики, комунальні працівники цілодобово підтримують країну в тилу, творчий фронт також не пасе задніх та об’єднує світову спільноту довкола України.

Пісня українського гурту «Kalush Orchestra» – «Stefania», яку фронтмен присвятив своїй матері, була створена ще до початку повномасштабної війни, але з перших хвилин військових дій стала для багатьох своєрідним етнічним мотивом. Вона допомагала у найтяжчі хвилини тримати бойовий дух. Українці виконували її у бомбосховищах, на передовій, у дорозі за кермом та далеко за межами країни.

Відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення 2022, де композиція посіла перше місце, а гурт «Kalush Orchestra» після свого виступу закликав допомогти військовим з «Азовсталі». Підтримка від усього цивілізованого світу уособлює солідарність з Україною, а в тяжкі часи «творча перемога» наближає нас і до перемоги на військовому фронті. Як спостерігали, вболівали та чи очікували перемогу, своїми враженнями від конкурсу поділилися чернігівці.

Журналіст : Марина Кирієнко

Оператор : Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button