Суспільство (відео)

Грошові винагороди і цінні призи: учнів 28-ї і 33-ї ЗОШ відзначили за успіхи у навчанні (Відео)

День, який стане історією і в їхньому житті вже ніколи не повториться: випускники Чернігівської ЗОШ №28 сьогодні прощаються зі своєю школою та вчителями. У стінах начального закладу для них востаннє лунає шкільний дзвінок. Цього року тут налічується 29 одинадцятикласників.

«Для мене ці 11 років були найкращі, це школа, багато друзів», — випускниця ЗОШ №28 Дарина Конодиб.

«Я сумна, я трошки сумна, я з ними 11 років, буду сумувати за ними, звісно ж, у мене вже сльози на очах», — випускниця Чернігівської ЗОШ №28 Вікторія Дубровська.

«Ці роки мені запам’яталися навчанням, я зміг здобути ті знання, яким володію, та зможу вступити до університету», — випускник ЗОШ №28 Денис Семеняга.

«Я відчуваю радість, бо це новий крок у нове життя. Я закрила стару сторінку, перегорнула її на нову. Щось нове – це завжди гарно», — випускниця ЗОШ №28 Ангеліна Колесникова.

Остання шкільна лінійка для випускників та учнів цієї школи не минула без сюрпризів. Кращих школярів, які показали успіхи в навчанні, відзначив цінними подарунками депутат Чернігівської міської ради Володимир Коваленко.

«Сьогодні п’ятеро кращих учнів, старшокласників школи, отримали подарунки від Володимира Вікторовича Коваленка – це павербанки, ми йому вдячні за допомогу», — директор Чернігівської ЗОШ №28 Ліліана Серновець.

У Чернігові востаннє шкільний дзвінок пролунав для понад півтори тисячі одинадцятикласників. Серед них 107 медалістів. У загальноосвітній школі №33 серед майже сотні випускників дві відмінниці – це гордість школи Юлія Засова і Ольга Ніколюк.

«Дуже великий вплив на мене справив дідусь, він мене вчив читати, писати, рахувати, також моя мама, я дякую їй, вона мене завжди підтримувала, і, звісно, вчителі», — випускниця Чернігівської ЗОШ №33 Ольга Ніколюк.

«Я хочу їм миру, незалежної європейської країни, хай вони будуть здорові, хай вони будуть щасливі, хай вони люблять своїх батьків, поважають своїх вчителів, бо ми завжди з ними поряд», — директор Чернігівської ЗОШ №33 Лариса Лисун.

За успішне навчання і золоті медалі дівчат відзначив депутат міської ради Володимир Коваленко. Відмінниці отримали грошові винагороди.

«Сьогодні ми привітали учнів 28 і 33 школи, привітали цінними подарунками, а медалісти отримали грошові премії від Володимира Коваленка, бажаємо усім учням, щоб вони були щасливими у своєму житті, адже вони – майбутнє нашої України», — помічник депутата міської ради Тетяна Крутько.

Попереду у випускників шкіл насичене літо – вони складатимуть ЗНО і вступатимуть до навчальних закладів. 1 вересня за парти чернігівських шкіл сядуть понад 3 000 першокласників.

Ще статті по темі

Back to top button