Суспільство (відео)

Іграшка року: в Чернігові набирає популярності відомий ТikТok-антистрес (Відео)

Іграшка-антистрес поп-іт завойовує дедалі нові простори та соціальні аудиторії. За останній місяць у Чернігові ця новинка із соціальних мереж набула неймовірної популярності.

«Поп-іт – це нова іграшка-антистрес, що цього року стала популярною. Набула вона своєї популярності через соцмережу ТікТок»,- Ольга Соколова, адміністратор магазину.

Уперше поп-іт з’явився в 2019 році. А цього річ набув популярності насамперед через «копіювання» гри в різних популярних користувачів мережі ТікТок.

Наразі в Чернігові цільова аудиторія тих, хто купує поп-іти, – це підлітки та діти. У світі користується популярністю серед жінок за 35 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг на захід: Чернігів відновлює пряме сполучення з Івано-Франківськом і Чернівцями

«Ці іграшки слугують для того, аби розвивати дрібну моторику рук і заспокоювати нерви»,- Ольга Соколова, адміністратор магазину.

Іграшки мають різну форму та колір, хоча за функціоналом усі однакові.

«Форми бувають абсолютно різні – кругла, квадратна, у вигляді морозива, сердечка»,- Ольга Соколова, адміністратор магазину.

Загалом найчастіше поп-іт складається з 30 бульбашок або ямочок однакового розміру. При натисканні на бульбашки в той чи інший бік чути характерний лускаючий звук.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button