Суспільство (відео)

Нове життя вже настало: які випробування підготувала для різних знаків Зодіаку ера Водолія (Відео)

У новій ері Водолія зміниться зодіакальний вплив на кожен із відомих знаків. Про це розповіла чернігівський таролог Оксенія. Лев, Овен і Стрілець належать до стихії Вогню. Їм ера Водолія, яка настала ще в середині лютого, дасть сильну енергію.

«Якщо вони правильно спрямують цю енергію, то виростуть і в грошах, і в кар’єрні. І взагалі ера буде сприятлива для них»,- Оксенія, таролог.

Водні знаки, такі як Риба, Рак і Скорпіон, перенесуть енергію з минулого циклу. Таролог каже, що їм не варто сподіватися на особливі звершення. Вони можуть бути недооцінені. Тому в житті їм доведеться опиратись на сильніші знаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка записала український саундтрек до серіалу «Не народися вродливою» (Відео)

«Тому для того, щоб не депресувати, не брати на себе більше можливостей, ніж Всесвіт може їм дати, я радила б займатися здоров´ям, сім´єю, відпочинком, відкривати нові міста, країни. Це не означає, що щось буде не так, але великих досягнень не буде»,- Оксенія, таролог.

Дуже таланитиме людям, які народилися під знаками Землі. Це Тельці, Діви та Козероги. Вони твердо стоятимуть на ногах і спостерігатиметься стрімке зростання в різних сферах життя.

«Вони укріпляться й у здоров´ї. Це нові правителі. Можуть бути президенти, лікарі. Вони домінуватимуть і будуть народжені саме під цими знаками. І дітки, які зараз навчаються, підростають – оце буде їхній зірковий час»,- Оксенія, таролог.

Близнюки, Водолій і Терези народжені під стихією Повітря. Таролог запевняє, що ці люди – відкривачі. Вони матимуть чимало нових сміливих ідей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові облаштовують православну церкву, орієнтовану на молодь і воїнів (Фото)

«Вони будуть такі фантастично реалістичні. Люди під цими сузір´ями дадуть Всесвіту нові ідеї, які людство втілить у життя. Це можуть бути роботи, нові машини, засоби пересування. Може, якісь нові телефони, комп´ютери»,- Оксенія, таролог.

Знаки Повітря будуть успішні у професіях, пов´язаних із технікою. Водним знакам краще обирати фах вчителя або медика. Вогняні знаки досягатимуть висот у політиці. Для знаків Землі підійдуть точні науки. Вони також стануть успішними у юриспруденції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button