Суспільство (відео)

Інформаційне табло на Валу згасло: підрядники говорять про планові роботи (Відео)

«Гранітна плита» замість інформаційного табло. На вихідні новенький сенсорний екран, що мав би інформувати гостей міста, як краще провести свій час, згас. Встановлювали його менше ніж пів року тому – під час реконструкції Валу на початку осені.

«Встановлювалося десь у вересні місяці. Його вартість – 396 тисяч з ПДВ. Основна мета – інформування жителів міста і його гостей про визначні та історичні місця. Воно підключене до сайту туристичного центру»,- Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління житлово-комунального управління ЧМР.

Чернігівці та гості міста про пристрій здебільшого мало поінформовані. У згаслому вигляді взагалі не знають або лише здогадуються, що воно таке.

«Не знаю».

«Ви знаєте, я думаю, щоб розмістити там якусь інформацію».

Ті, хто проінформований про призначення екрана, кажуть, що потрібен, але самі ним не користуються.

«Турист прийшов і подивився, що йому потрібно. – А ви користувалися? – В принципі так. Подивився з цікавості».

«Не користувалася, але вважаю, що потрібен. Щоб інформацію люди отримували».

«Так. Потрібен. Чесно. Я не бачила його тут».

Щодо неробочого стану. В управлінні житлово-комунального господарства міста це пояснили тим, що підрядна організація «УТБ-інжиніринг» проводить планові обновлення.

«Вони проводять там оновлення і перезавантаження самого кіоску. Планово. Тобто сьогодні він працюватиме»,- Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління житлово-комунального управління ЧМР. 

Тож невдовзі жителі та гості міста знову зможуть ознайомлюватися з інформацією про готелі, ресторани та туристично привабливі об’єкти Чернігова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button