Суспільство (відео)

Керівницю «чернігівського спорту» Ніну Лемеш звинувачують у розтраті бюджетних коштів (Відео)

У Чернігівській облдержадміністрації взялися за кадрові питання. Вирішують їх через внутрішній аудит, виявляючи, так би мовити, недобросовісних чиновників. Першою «під гарячу руку» потрапила очільниця департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш.

«Триває аудит, який розпочався з департаменту сім’ї, молоді і спорту. І перевіряючі виявили ознаки порушень. Справи направлені до правоохоронних органів. Є ознаки нецільового використання коштів», — Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Усі звинувачення головна «спортсменка» області відкидає. Зазначаючи, що як такого офіційного аудиту взагалі не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник чернігівського підприємства привласнив понад 32 мільйони бюджетних коштів

«Жодного офіційного звернення про проведення аудиту до Департаменту не надходило. Оскільки я – відповідальний керівник, то на прохання радників голови ОДА Департаментом надавалися абсолютно всі документи», — Ніна Лемеш, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

За словами Ніни Лемеш, одразу за результатами перевірки їй було запропоновано залишити посаду. Проте на «таке» звільнення вона не погоджується і вважає, що то була не пропозиція, а тиск.

У свою чергу в облдержадміністрації заявляють, що їхні дії ніяк не пов’язані з упередженим ставленням до пані Лемеш. Мовляв, якщо порушення є, за них треба відповідати.

«Давайте окремо. Є спортивні досягнення, а є менеджмент і управління процесами. Тому є запитання до використання коштів», — Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

У підсумку наразі керівниця спорту залишається на своїй посаді, а проведений аудит оцінюватимуть уже правоохоронні органи.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button