Суспільство (відео)

«Книжка – це цікавий світ»: у Чернігові нагородили номінантів «БібліоОскара» (Відео)

«Я люблю читати, оскільки це неймовірний другий світ, у якому можна відпочити та насолодитися пригодами. Це захоплює.»,- Платон Кривченко, номінація «Кращий читач»

Платон у свої 11 років уже може похизуватися справжнім «БібліоОскаром». Цього року його визнали «Кращим читачем» бібліотеки. Вже водинадцяте Чернігівська бібліотека для дітей провела нагородження «БібліоОскар». Цього року вибирали переможців у 5 номінаціях: «Найкращий читач», «Родина, що читає», «Друг бібліотеки», «Партнери бібліотеки» та «Разом до перемоги», в якій нагороджували волонтерів. Загалом обрано 12 номінантів у цих категоріях.        

 «БібліоОскар» – це не просто нагорода, а це визнання любові до книги, любові до читання. І ми хочемо показати, що всі ці номінанти дотичні саме до популяризації української книги на сьогодні. Саме під час цієї церемонії ми хочемо відзначити та нагородити найактивніших наших читачів, саме друзів і партнерів, які нас розуміють, підтримують і допомагають нам у всьому. За оцей час ми нагородили понад 200 номінантів.»,- Тамара Клюй, директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сході загинув воїн із Чернігівщини

На урочисту церемонію нагородження «БібліоОскара» завітало чимало чернігівців: найменші читачі бібліотеки, читаючі родини, партнери. Редакція «Челайн» також отримала свій «БібліоОскар» у номінації «Друзі бібліотеки», оскільки наші журналісти постійно співпрацюють з обласною бібліотекою для дітей. Одним із напрямів нашої роботи є висвітлення цікавих подій і заходів, що впливають на культурне життя Чернігівщини. А бібліотека, відповідно, залучає до цього культурного розвитку не лише дорослих, але й дітей.

 «Книжка – це світ такий цікавий, у якому можна подорожувати, фантазувати та розвиватися, і потрібно це прищеплювати з раннього дитинства.Я дуже пишаюся, що моя дитина з раннього дитинства почала любити читати та цінувати книжку. І охоче читає досі.»,- Ольга та Антон Паляниця, номінація «Родина, що читає»

 «Подобаються детективи, пригодницькі книги, історії і це все.»,-  Антон Паляниця, номінація «Родина, що читає»

 «Книжка – це пережиття того самого життя, і замість того, щоб за свої 70-100 років і аналізував сам, це можна вичитати все в книжці. І цей аналіз буде швидший, більш якісний і в рази його буде більше.»,- Ярослав Кривченко, тато номінанта в категорії «Кращий читач»

«Книжка для нашої родини – це насамперед гарний настрій і відпочинок.»,- Ольга та Антон Паляниця, номінація «Родина, що читає»

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button