Суспільство (відео)

Коли Всевишній хоче покарати людину, то відбирає розум. Які на вигляд безглуздя та масовий психоз путінської пропаганди? (Відео)

Оминути увагою ці вірші практично неможливо, російські ЗМІ шоу піарили впродовж року, а глядачі на чергову порцію бомбування діставалися місця процедури мало не за сотні кілометрів.

І таки було заради чого, адже 45 хвилин екзорцизму витримає не кожен.

В окупованому Севастополі 12 серпня російські байкери «Нічні вовки» відгуляли байк-шоу 2016.

На жаль, це не здавалось традиційним зібранням друзів-однодумців і любителів двоколісних. У кращих традиціях совєтської пропаганди. Друг і однодумець Путіна голова байк-клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов (Хірург) особисто презентував шоу «П’ята імперія».

Основною складовою презентованої вакханалії були піонери, комсомольці, доблесні військові, які мають врятувати від ненажерливого імперіалізму не лише росіян, а й увесь світ.

Також співали пісні часів СРСР, а щасливі діти сталінської епохи й усміхнені представники робочого класу створювали незабутній бек-граунд для картинки, адже театралізоване шоу «П’ята імперія», присвячене начебто «історії Росії», транслював наживо один із федеральних каналів Росії.

 «Ццих людей справді залякують і у них немає можливості критично сприймати інформацію.  Вони активно зїдають все що їм подається і тому російські медіа активно їх використовують. У них немає можливості розбиратися хто правий і хто ні. Тому нашим людям є привід задуматися як діє все ж таки ось ця вся велика медіа-машина РФ. І як це все діє і на них і на нас», — психолог Світлана Ющенко.

Отже, феєрія зла налічувала кілька етапів. Вірші у виконанні Хірурга красномовно засвідчили присутність російських регулярних військ на Донбасі, зокрема доблесні російські військові рятували й донецький аеропорт. Під тривожну музику гігантський молот, на якому викарбовано «За Родину!». Молот спирається на гігантське ковадло, на якому написано «За Сталіна!». А ще їздять БТРи із написами ЛНР та ДНР, стріляючи кулеметними чергами в небо. А ще суцільна еклектика у вигляді хорового співу про Донбас і репування про окупанта Батия. Тексти про монголів і рюриковичів – це сильно. Однак повернімося до мотофесту. Президент мотофестивалю «Тарасова гора» Ашот Арушанов відвідав у своєму житті не один мотофест й особисто протягом багатьох років організовує зустрічі для байкерів. Певен, що Хірург і його посіпаки скотилися нижче плінтуса.

«Байкери там просто як наживка. Ви там в кадрах багато цих байкерів побачили? Я жодного не побачив. Я вже це неодноразово говорив, що це політична така акція, яку організовує політична організація, що претендує на щось мотоциклетне», — президент байк-фестивалю «Тарасова гора» Ашот Арушанов.

Деякі організатори так званих байк-шоу просто відпрацьовують гроші. Не більше, не менше. Використовують байкерів і любителів мото у власних інтересах, і це дуже сумно, що дорослі люди не розпізнають у таких заходах справжнього підґрунтя.

«А якщо ти там випадково опинився, є в мене такі друзі, які ще раніше, 3-4 роки тому, хотіли туди потрапити, вони, побувавши там один раз, робили висновки про це байк-шоу, що все це не те…і все, більше не їдуть туди. Зараз відкриваєш ФБ і вся лєнта в цих відео дурацьких. Нафіг про них взагалі вспомінать», — президент байк-фестивалю «Тарасова гора» Ашот Арушанов.

Отже, людина мисляча розуміє, що «червона армія найсильніша», Сталін живий і Росія врятує світ – не більше, ніж маніпулятивні гасла, які останнім часом активно насаджують згори. І стадного рефлексу ніхто не скасовував, тож певна категорія громадян усе ж таки підвладна негативному впливу.

Ще статті по темі

Back to top button