Суспільство (відео)

Коли їжа – не вбивця: здорові поради від Артема Ступакова. Випуск 1 (Відео)

Свій трудовий день він починає разом зі сходом сонця.

«Бажано рано-вранці вставати, треба ловити цей момент, коли природа спить, а можна щось робити», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Організм будить кількома чашками холодної води.

«Ми спимо, наприклад, 8 годин, організму потрібна вода після того, як він прокинувся», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Чернігівець Артем Ступаков називає себе експертом із викорінення шкідливих звичок. Останні десять років він не вживає алкоголю, їсть лише здорову їжу, не палить і не п’є кави.

«Відмова від неї була не такою швидкою, як мені хотілося, але я також вважаю це своєю перемогою», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Артем розповідає, що у ХХІ столітті харчова небезпека на людину чатує на кожному кроці. Навіть звичайна питна вода з-під крану стає вбивцею людського здоров’я.

«Оце фільтр, що фільтрує нашу рідну чернігівську воду. Ось я пальцем, отакий у нас слиз іржавого вигляду. Якщо це робимо не ми з допомогою фільтра, то це робить наш організм», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Питну воду Артем обов’язково фільтрує. Далі наливає її у спеціальну китайську чашку. Цей диво-пристрій не продається на полицях магазинів, він структурує рідину після фільтрації.

 «Чашка відповідає за структуру. Якщо сюди наливати воду з-під крана, це не краща ідея. Дві такі чашки, щоб підбадьорити організм», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Артем показує і диво-пристрій, яким очищає свою їжу: фрукти, овочі, крупи та м’ясо. Побутовий озонатор – обов’язкова річ на його кухні. З городини та фруктів пристрій виводить нітрати, пестициди і отрутохімікати, в м’ясі нейтралізує гормони, антибіотики та паразитів.

«Якщо ми покладемо м’ясо туди, наче слиз такий накопичується, як грудочка така, гидкий слиз. Добре, що є можливість наочно все робити», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

На наше прохання Артем демонструє процес фільтрації фруктів. У відро з водою кладе яблука, банани та ківі. Підключає посудину до озонатора – і вже за 10 хвилин обіцяє пригостити фруктовим салатом. А поки що за допомогою озону чистить фрукти від шкідливих речовин.

«Вони зараз трохи змінять свій вигляд, тобто яблука стануть зморщеними, тут менше вологи, але для здоров’я це краще, бо це та хімія, якою насичують овочі та фрукти, це дуже шкідливо», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

Звісно, людський організм пристосований так, аби самостійно фільтрувати продукти та напої, які вживає людина, утім, як переконаний наш експерт, це тимчасова акція нашого організму.

 «Він фільтрує, але з наслідками. Це у Стіва Джобса були гроші на нову печінку, а цей пристрій значно дешевший, ніж нова печінка», — експерт із викорінення шкідливих звичок Артем Ступаков.

За десять хвилин очищені інгредієнти готові, Артем пригощає нас смачним фруктовим смузі, що після всіх пройдених етапів очищення ще й дуже корисне. Вже в наступному сюжеті експерт із викорінення шкідливих звичок розповість, де він купує продукти, скільки витрачає на це грошей, чим замінив каву та чай, розповість про найшкідливіший фрукт на нашому столі і розкаже, коли востаннє хворів.

Ще статті по темі

Back to top button