Суспільство (відео)

«Команда з характером»: ФК «Агродім» у фіналі «нокаутував» суперника (Відео)

Футбольний клуб «Агродім» із Бахмача проводить передсезонні ігри з чемпіонським характером. Саме ця команда стала переможцем «ЮСБ-турніру», у фіналі не залишивши каменя на камені від команди «Полісся» з Добрянки – 6:1. Навіть у підготовчих іграх молода бахмацька команда хоче тільки перемагати.

«Готуємося до сезону. Готуємося за рахунок зимових турнірів. Пройшли турнір Макарова і Чанова в Києві. Тому що найкраще тренування – це гра», — наголошує гравець ФК «Агродім», співтренер Олександр Гаврильченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіону області ФК «Агродім» вручили золоті медалі

Шлях до фіналу з «Поліссям» вибороли в безкомпромісній боротьбі з командою із Сосниччини – ФК «Кудрівка». Важка гра під зливою закінчилась також перемогою з рахунком 3:2. Загалом у новому сезоні «агродомівці» мають доволі амбітні плани.

«Чемпіонство, Кубок області. І завжди, де є можливості, тільки перемагати», — говорить гравець ФК «Агродім» Сосо Двалі.

«Команда з характером у нас. Програвали багато ігор, але за рахунок характеру доставали важкі ігри», — зазначає гравець ФК «Агродім» Артем Перевозчиков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Агродім» із Бахмача вперше в історії став чемпіоном області з футболу

У цьому сезоні в Бахмачі хочуть захистити минулорічне чемпіонство. Футбольний клуб «Агродім» – молода команда, яка має пристойну футбольну базу та впевненість у завтрашньому дні.

«Насамперед хочу подякувати нашому почесному президенту Валерію Давиденку та керівництву СП «Агродім». Оце четвертий рік ми будемо існувати і в нас дуже непогані результати. Ми розвиваємося», — наголошує головний тренер ФК «Агродім» Микола Тищенко.

ФК «Агродім» – одна з небагатьох футбольних команд, що на теренах нашої області може похвалитися динамічним розвитком. І є прикладом того, як можна і треба розвивати спорт у регіонах Чернігівщини.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button