Суспільство (відео)

Комісія вже має висновки стосовно зруйнованого гуртожитку (Відео)

Міський голова Владислав Атрошенко наказав службам, які займаються підготовкою нових помешкань для родин, які постраждали внаслідок руйнації гуртожитку по вул. Попудренка, 16, пришвидшити ремонтні роботи в кімнатах, де житимуть сім’ї.

Коли поселятимуть людей, запросять представників громадськості, аби ті пересвідчилися, що умови в нових кімнатах придатні для життя, адже вже сьогодні, за словами міського голови, постраждалі родини не хочуть виїжджати з готелів, а за бюджетні кошти Атрошенко не збирається платити за їх проживання в готелях. До речі, в ніч з неділі на понеділок у готелях міста ночували 92 особи.

А ще поступово збільшується кількість і тих, хто вже заявив на свої права в зруйнованому гуртожитку. Нині таких 216 осіб.

Сьогодні відбулася приватна бесіда Владислава Атрошенка з начальником міського управління капітального будівництва Анатолієм Дзядзьком. У нього на руках були документи з висновками після обстеження гуртожитку. В інтерв’ю головний будівельник міста лише сказав, що будинок нині непридатний для життя.

-Взагалі він придатний для життя чи ні?

-Звісно, що ні.

-А що з ним робить? Будувати чи ремонтувати?

-Усе можна зробить, проте скільки це буде коштувати. Я не готовий зараз нічого сказати, — начальник Чернігівського міського управління капітального будівництва Анатолій Дзядзько.

Ще статті по темі

Back to top button