Суспільство (відео)

Конфлікт у чернігівському тролейбусі: кондуктор «наїхав» на пенсіонерку (Відео)

До редакції інтернет-порталу ЧЕline надійшло «народне» відео. Чернігівка Анна Грищенко стала свідком неприємної ситуації в тролейбусі № 7, яку й зафільмувала на власний телефон.

Кондуктор громадського транспорту влаштував словесну перепалку з пенсіонеркою. Вимагав спершу, аби бабуся заплатила за проїзд, але після відмови жінки хотів видворити її з тролейбуса. А все через те, що жінка начебто не мала при собі пенсійного посвідчення. Та свідки зазначають, що з самого початку пасажирка пред’явила пластикову картку. Що це було за посвідчення і чи дозволяло воно безоплатний проїзд, не відомо.

Жінка наполягала на своєму до останнього – з тролейбуса не вийшла, а відтак кондуктору нічого не залишилось, як залишити пенсіонерку в спокої.

Зазначимо, що це вже не перший випадок, коли кондуктори в тролейбусах дозволяють собі нахабно поводитись із пасажирами.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Кожен раз дивуюсь, що наші кондуктори постійно пристають до людей , що і так видно , ну пенсіонерка чи пенсіонер . Ні, стануть і довбуть. А в цей час пів -тролейбуса їде безкоштовно. Чи до безгрошового школяра нещасного с рюкзаком з книжками. В в цей час пів-тролейбус алкашні їде безкоштовно

  2. Быдло кондуктор.. ни уважения.. ни совести.. ни человечности..

Back to top button