Суспільство (відео)

Корюківчани скаржаться на прибирання в місті (Відео)

Зима ще у розпалі, і, очевидно, що Чернігівщину ще не раз засипатиме снігом. Чернігівські комунальники вже показали свою безпорадність перед сніговою навалою на початку січня. ЧЕline дізнався, наскільки ефективно комунальні служби спрацювали в області, зокрема в Корюківці.

«Вся комунальна техніка, вулиці були прибрані протягом 3 днів, самі бачите, дороги посипаються, чистяться, люди, звісно, нарікали у комунальній службі здається 3-4 трактори і посипальна машина», — спеціаліст міської ради м. Корюківки з питань громадян Тетяна Менська.

-Як замело, погано було з прибиранням, так мені з візочком було важко, а мені треба було на щеплення. У місті прибирали, щоправда, після Нового року щось було, а потім прибрали була техніка, не одразу, бо воно ж мело. Бачите ж, прибрано.

-У центрі у нас нормально, а ми на околиці живемо, то трохи пізніше, але все одно почистили, чоловік, син на роботу їхали машинами. Такого колапсу, я не сказала б, що він був. Це природа, попробуй за нею встигнути. Ну на 3+, 4 – нормально, нічого.

Так, центральні вулиці були розчищені, а ми повзком виповзали, на центральну трасу неможливо було вийти. Я дзвонила до міської ради та просила прочистити дорогу. Такого ще ніколи не було. Після дзвінка тільки, ще й інші дзвонили сусіди, тільки приїхали. Це щось страшне було. Сантиметрів 30-40, отак ми і лізли, ще ж ходжу на роботу, до траси центральної долізти – було щось неймовірне.

Де прибирали, де не прибирали.

Останній раз не чистили.

На моїй стороні на околиці, так, непогано.

Не посипали і практично не чистили.

— Я живу на околиці міста, за всю зиму, певно, рази 3-4 тільки почистили дорогу, хоча сніг випадав. Дитину неможливо вивести до садочка, дитина десь 4 рази впала, дороги не посипані, треба щось із цим робити.

Ще статті по темі

Back to top button