Суспільство (відео)

Лікування енергією: чернігівська біоенерготерапевт зцілює людей із 12 років (Відео)

Чернігівка Наталія Богуля зцілює людей із 12 років. Вона біоенерготерапевт. Свій дар жінка відкрила завдяки екстрасенсу, яка й вказала пані Наталії на її здібності. Першою людиною, якій вона допомогла, була її бабуся.

«Вона дуже сильно впала. Був сильний біль, який нічим не знімався. Це перший мій пацієнт. Потім якось на рідних спробувала – то на одному, то на другому експериментувала. Уже 23 роки працюю», — Наталія Богуля, біоенерготерапевт.

За освітою пані Наталія – психолог. Додатково вона пройшла чимало курсів із біоенерготерапії, основ медичних знань, масажу та інших. Зараз до неї приходять люди з різноманітними хронічними хворобами або запаленнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мер-костоправ»: на Чернігівщині голова громади займається цілительством

«Я відчуваю проблему. Але діагноз я поставити не зможу. Коли вже працюю з людиною, то відчуваю, які органи потребують допомоги. Я кладу руки на різні точки тіла. Якщо є проблема, то вона відчувається дуже сильним теплом. Деякі мої колеги хворі місця відчувають сильним холодом», — Наталія Богуля, біоенерготерапевт.

Часто трапляється так, що різноманітні проблеми зі здоров’ям взаємопов’язані.

«Людина приходить, наприклад, один якийсь там орган хворий. Але дуже часто повязано ще з чимось. Ми тоді шукаємо причини – і фізичну, і психологічну. Дуже часто проблеми фізичні виникають на тлі проблем психологічних, стресів різних. Тому людині потрібна психологічна допомога насамперед», — Наталія Богуля, біоенерготерапевт.

У своїй роботі Наталія Богуля не використовує мануальних технік. Вона впливає на пацієнта енергетично.

«Я працюю як провідник біоенергетичний. Я робила ауродіагностику і не можу сказати, що таке біополе в мене сильне. Цілитель просто допомагає організму та стимулює його внутрішні резерви, щоб система само зцілилася», — Наталія Богуля, біоенерготерапевт.

Пані Наталія зазначає, що зараз до неї дуже часто почали звертатися люди з хворобами спини. Курс лікування в середньому складається з 3-5 сеансів. Та є й складні випадки.

«З міжхребцевою грижею в мене була жіночка. Ми з нею дуже довго працювали. У неї було кілька гриж і дуже довгий був процес лікування. Зараз усе добре, але дуже складний був випадок», — Наталія Богуля, біоенерготерапевт.

Нерідко до Наталії Богулі приходять пацієнти, яких не змогли вилікувати традиційними методами. Або ж люди паралельно проходять терапію у лікарів і біоенерготерапевта. Однак пані Наталія не береться лікувати психічні захворювання, онкологію, інфекції та гострі хірургічні хвороби.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button