Суспільство (відео)

Ломако VS Брижинський: чергове протистояння на Магістратській (Відео)

Протистояння на Магістратській у Чернігові тривають. Уже вкотре чернігівці стали свідками медійного дербі між Чернігівською міськрадою та міською військовою адміністрацією. На щотижневій нараді в муніципалітеті в.о. чернігівського міського голови Олександр Ломако заявив, що буде позиватися до суду на керівника міської військової адміністрації Дмитра Брижинського.

«Сьогодні голова МВА міста намагається перекласти відповідальність, зокрема, й на міську раду. В своєму коментарі він згадав і моє прізвище. Ну, такі речі не можна залишати. Я розглядаю можливість судового позиву з цього питання. Не буду вимагати за цей наклеп вибачень. Мені вони не потрібні. Хай вибачається перед чернігівцями. А більш правильно, вважаю, що треба стягнути кошти та направити їх на підтримку родин загиблих або тих, хто досі лікується від цієї трагедії», — Олександр Ломако, в.о. чернігівського міського голови.

Нагадаємо, 19 серпня 2023 року російська ракета вдарила по приміщенню Чернігівського обласного драматичного театру, в якому того дня відбувалася виставка дронів. Унаслідок ракетного удару загинули семеро людей, понад 200 людей отримали поранення.

Дмитро Брижинський прокоментував нам, що думає про погрозу судом.

«По-перше, заява щодо суду, я не очікував, що в нас таке керівництво міської ради ранімоє. А з якого приводу звертатися? Ми констатували факт, продемонстрували з інтернету інформацію, де чітко вказано – це радіоефір. Пан Ломако дає відповідь у день трагедії, що він про це не знав, друге – це офіційна його нарада, де він каже, що «я знав, до мене зверталися». У чому суть питання? Він звинувачує мене в боягузтві. Можемо порозмовляти про те, як міська влада діяла 24, 25, 26 лютого», — Дмитро Брижинський, голова Чернігівської МВА.

Чим завершиться ця історія – ми обов’язково відстежимо та поінформуємо вас.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button