Суспільство (відео)

Марія Родикова: лобіюватиму інтереси чернігівських спортсменів (Відео)

*Актуально

Коли Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом, прийшла на своє перше заняття до дитячо-юнацької спортивної школи з веслування на байдарках і каное, їй було 10 років.

«Спортивні бази з веслування на байдарках і каное, розташовані в місті Чернігові, виховали сотні кандидатів у майстри спорту та десятки майстрів спорту. На сьогодні для мене дуже прикро, що вони перебувають у такому занедбаному стані», — зазначає Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом, майстер спорту з веслування на байдарках та каное.

Будівлі школи були зведені в 60-х роках минулого століття. Відтоді тут нічого не змінилося.

«Від 2004 року ми з цього виду спорту маємо на кожній олімпіаді призерів і переможців, тому я вважаю, що на цей вид спорту повинні виділяти значні кошти з державного бюджету. На сьогодні я, наприклад, не розумію, куди вони діваються, тому що від початку побудови цих баз загалом жодного ремонту суттєвого тут не робили», – зауважує Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом, майстер спорту з веслування на байдарках та каное.

Сьогодні школу відвідують 140 дітей. На виділені кошти здебільшого оновлюється недешеве спорядження.

«У Верховній Раді хочу лобіювати інтереси чернігівських спортсменів, адже вони мають багато досягнень. І хочеться, щоб минуло кілька років – і ми змогли тут побачити вже доступну для дітей сучасну спортивну школу, яка зможе виховувати насправді титулованих та успішних спортсменів», – наголошує Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом, майстер спорту з веслування на байдарках та каное.

Ще статті по темі

Back to top button