Суспільство (відео)

Матюки мера, непрацюючий туалет і містобудівна «математика»: пристрасті ранкової наради (Відео)

Емоційна – з погрозами, образами, критикою та навіть матюками. Такою була сьогоднішня ранкова нарада в Чернігівській міськраді. А причиною підвищених тонів став непрацюючий туалет біля драмтеатру.

«Якого хріна ми це робили? Щоб ця будка там стояла? Я хочу працюючий туалет. Ярославе, ви це бл….во припиняйте», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Владислав Атрошенко напередодні подивився чернігівські телеканали та дізнався про те, що новозбудований туалет на Красній площі, виявляється, досі не працює. Це неабияк його розлютило. На горіхи перепало головному комунальнику міста Ярославу Куцу й особливо керівнику комунального підприємства «Паркування і ринок» Миколі Гоголю. Останнього мер до того ж і взагалі звинуватив у корупції.

«У тебе розуму вистачає. Кеш ти збираєш. Вату ставиш де-небудь. Торгівлею ти хтозна-де займаєшся. Туалет щоб запрацював – у тебе на це ні часу, ні розуму не вистачає. Що ти моргаєш очима своїми? Коли ти сидів у мене в кабінеті та просився на цю посаду, я сприймав тебе як адекватну людину. Закрий рота і помовч. Тут розповідати нічого», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єпінін відзвітував Атрошенку за продану комунальну власність

Перепало від мера і начальнику управління культури міста.

«Шевчук, ти чим займаєшся? Культурою? Кіосків ти наставив на Алеї Героїв. Це твої питання? Якого хріна це стали твої питання? Через відсутність сірої речовини у твоїй голові. Сашо, якщо твої вуха будуть десь стирчати за оцими будками, то я тебе поселю в цю будку і будеш там жити», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді звітував начальник управління архітектури і містобудування міськради Сергій Калюжний.

«Велика увага міської влади приділяється залученню коштів пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури. У 2018 році укладено між виконавчим комітетом 153 договори про сплату пайової участі на суму 25,5 млн. За 8 місяців 2019 укладено 114 договорів на суму 17 млн», — Сергій Калюжний, начальник управління архітектури і містобудування ЧМР.

Завершилася нарада традиційно – оглядом фотографій чернігівських під’їздів від «Муніципальної варти».

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button