Суспільство (відео)

МедіаБаза: в Чернігові відкрився хаб для журналістів (Відео)

У Чернігові відкрився медіахаб для журналістів, аби допомогти їм працювати в умовах воєнного стану, за відсутності сталого електропостачання та зв’язку.

«В Чернігові, як і в 10 регіонах, з’явився медіахаб. Це таке місце, куди журналісти можуть прийти попрацювати в безпечних умовах, в теплі, з електрикою та створити контент. Розуміємо, в якій ситуації зараз опинилася країна, перед нами постають безпекові та енергетичні виклики, і для того, щоб журналісти комфортно працювали, аби читачі оперативно отримували інформацію, щоб ворог не переміг нас на інформаційному фронті, створюють такі медіахаби в багатьох регіонах»,- Павло Пущенко, регіональний представник ІМІ в Чернігові.

На платформі Медіабази журналісти можуть отримати спорядження для відряджень у гарячі точки, а також тут планують проводити професійні тренінги. Найактуальніші теми для майбутніх навчань представники ЗМІ вибрали під час першої зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові запрацював хаб для студентів

«Отримати безпекове спорядження, починаючи з бронежилетів, касок, павербанків і аптечок для тих, хто збирається працювати біля лінії зіткнення. Власне, будемо робити все можливе, аби пережити цю зиму і щоб із гарним контентом журналісти виходили до читачів»,- Павло Пущенко, регіональний представник ІМІ в Чернігові.

До навчань також можуть долучатися і журналісти, які працюють в області.

«Дуже важливий момент – це робота з журналістами, які не проживають у Чернігові та які не працюють у Чернігові. В цій ситуації ми можемо запропонувати навчальний компонент, тобто пропоновані нами професійні навчальні тренінги, вони можуть доєднуватися до них, реєструватися та приїжджати на них, долучатися. Звісно, будемо розвивати й онлайн-формат. І якщо вони будуть у Чернігові, то ми завжди їх чекаємо на чай або каву, допоможемо дружньою порадою або якимось обладнанням, якщо буде потрібно»,- Павло Пущенко, регіональний представник ІМІ в Чернігові.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button