Суспільство (відео)

Мер Чернігова Атрошенко погрожує міському голові Прилук (Відео)

На погоджувальній раді, що затверджує питання чергової сесії Чернігівської міської ради, Владислав Атрошенко представив свого майбутнього заступника з питань діяльності виконавчих органів влади.

«Пропонується Геращенко Віктор Михайлович. Він зараз голова правління «Облтеплокомуненерго». Він орієнтується непогано в полі питань, пов’язаних із питаннями житлово-комунального господарства»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі перейшли до питання прощання з легендою. Легенда – це теплохід «Казбек», якого мер, точніше міська рада, продасть. Градоначальник описав продаж «Казбека» у «дніпровські води», як прощання з рідною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко вирішив долю теплохода «Казбек»

«Корабель принаймні зберігатиме це ім’я. «Казбек». Хоча б знатимемо, що наша легенда жива і її використовують за призначенням. Вона ходить по найбільшій річці України»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Посумувавши за «Казбеком», мер швидко пройшовся по решті питань. Насамкінець запевнив, що в земельних рішеннях усе буде прозоро.

«Жодних питань дискусійних чи завуальовано дискусійних я не побачив»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова .

Далі мер відійшов від «регламенту». Розкритикував колегу з Прилук за те, що вона заветувала обрання секретаря міськради в цьому місті.

«Це не просте вето, і воно може закінчитися бідою для міського голови Прилук»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

На цій агресивній ноті, з обіцянками звернутися до всіх інстанцій, щоб покарати очільницю Прилук Ольгу Попенко, раду було завершено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button