Суспільство (відео)

Мерські оди Старікову і футбольний ляпас «Десні» (Відео)

Кращий із кращих. Приблизно так мер міста Владислав Атрошенко оцінив діяльність керівника комунального підприємства «Зеленбуд», екс-очільника благодійного фонду «Поліський оберіг» Романа Старікова. Останній на ранковій нараді доповів про нелегкі будні головних озеленювачів Чернігова.

«Кущі спіреї та барбарис Тунберга, ялівець горизонтальний… І навесні в межах основного договору на бульварі по проспекту Миру висаджені дерева вишні дрібнопільчатої, сакури. На пляжі висаджені саджанці верби цільнолистної та хакуро нішики, спіреї японської», — Роман Старіков, керівник КП «Зеленбуд».

412 00.00 – Оголосити усну подяку «Зеленбуду». Думаю, що за результатами року ми відзначимо краще комунальне підприємство. Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова

Його доповідь взагалі не викликала жодних нарікань. Більше того, досягнення підприємства зі штатом 165 осіб.

«Чистий прибуток за 9 місяців становить 1 мільйон 30 тисяч гривень», — Роман Старіков, керівник КП «Зеленбуд».

Тільки чомусь забули про досі не збудований стерилізаційний центр для тварин, яким безпосередньо опікувався Роман Старіков. І про те, що вартість центру з кількох мільйонів зросла майже до десяти.

У другій половині наради ключову роль приділили футболу, зокрема ФК «Десна».

«Є багаторічний негативний досвід фінансування цієї команди, коли вона була в Другій лізі, і коли я був маленьким зростаючим бізнесменом», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Девізом монологу мера стало приблизно таке: «Не можете прозоро фінансувати – віддайте іншим». Щоправда, вже традиційно, окрім словесних звинувачень, жодних доказів своїм словам градоначальник не навів.

Крім футбольно-рослинних тем, окремо вирішили, що міська влада нарешті почне публічно висвітлювати, де зберігаються демонтовані матеріали після проведених в Чернігові обновок.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button