Суспільство (відео)

Міська влада не збирається стимулювати молодь залишатися в Чернігові (Відео)

Стимулювати чернігівську молодь одружуватися і народжувати в Чернігові, а не шукати кращої долі в столиці чи навіть за кордоном апарат міської ради і депутатський корпус на чолі з міським головою Владиславом Атрошенком поки що не збирається.

У День закоханих про це зазначив очільник міста під час візиту заступника міністра юстиції Павла Мороза. Владислав Атрошенко пояснив, що наразі міській владі не до проблем молоді.

«Тут можна навести таке прислів’я – просилася душа в рай, та гріхи не пускають». Думати ми думаємо, але сьогодні є надзвичайно серйозні виклики з утримання інфраструктури, з утримання будівель, освіти, медицини, на утримання пільгових категорій, так? Компенсація перевезень пільгових категорій громадян, дитяче харчування. Плюс є виклики утримання в належному стані житлового фонду. Проблема демографії теж велика, над нею треба думати спільно, нести спільну відповідальність, можна там заохочення якісь робити, але на це потрібні бюджетні видатки», — Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button