Суспільство (відео)

Подаруй дитині свято: благодійний марафон подарунків у Чернігові (Відео)

 «Подаруй дитині свято» – в Чернігові в Головному відділенні «Укрпошти» відкрили центральну поштову ялинку області та започаткували новорічний марафон подарунків від святого Миколая.

«Три роки поспіль, починаючи з 2019 року, ми відкриваємо поштову резиденцію святого Миколая і прикрашаємо головну поштову ялинку «Укрпошти» Чернігівської області. Звісно, завжди з великим святом і діточками, з майстер-класами та подарунками. Цього складного року ми трішки скромніші у своїх бажаннях, але розуміємо, що переможний 2023 рік ми маємо зустріти достойно. І ми хочемо, щоб святий Миколай на нас не образився, що ми його не привітали або не чекали. Ми чекаємо його, тому головна поштова ялинка прикрашена», — Олена Дорошенко, директор чернігівської дирекції Укрпошти.

Але цього року ялинка буде без гірлянди, а інше новорічного оздоблення передбачили таким, що не створюватиме навантаження на електромережу.

«Для того, щоб усе ж таки наші діти з більшим позитивом відзначили Новий рік і Різдвяні свята, ми пропонуємо всім батькам прийти у наші відділення та відправити посилку. Там, де зазвичай зазначений відправник, буде написано: Святий Миколай. Посилку можна скерувати на головне відділення, з індексом 14000, і прийти її сюди отримувати, в нашу прикрашену залу. І побавитися з дитиною під нашою ялинкою. Таким чином отримати позитивні емоції, а дитині подарувати свято», — Олена Дорошенко, директор чернігівської дирекції Укрпошти.

Послуга з відправлення такої посилки коштуватиме від 15 гривень. До акції можна долучитися і з благодійною метою та подарувати свято дитині, позбавленій батьківського піклування.

«Подаруй дитині свято». Ми хочемо, щоб до цієї акції долучилися і небайдужі, хто може та хоче, разом із допомогою Збройним Силам відправити такі подарунки від святого Миколая в дитячі будинки та інтернати. Наші оператори допоможуть обрати адресу – як у Чернігівській області, так і по всій території України. Таким чином ми зможемо залучити більше небайдужих, щоб свято було більш радісне в інтернатах і дитячих будинках, і, звісно, урізноманітнити родинні свята», — Олена Дорошенко, директор чернігівської дирекції Укрпошти.

Відправити такий подарунок ви можете з будь-якого відділення Укрпошти. А серед усіх відправників проведемо розіграш легендарної марки «Русскій воєнний корабль, іді..», її Олена Дорошенко подарує зі своєї колекції.

«19 грудня під головною поштовою ялинкою ми проведемо розіграш, адже на відправленнях обов’язково будуть зазначені телефонні номери. І п’ятеро переможців від мене особисто і від партнерів отримають подарунки – як подяку від нас за те, що вони користуються нашими послугами. Я дуже хочу, щоб переможний 2023 рік був для нас більш щасливим. Бо цей рік приніс багато люті та болю в наші родини та наші оселі, на нашу українську землю. Тому давайте зустрічати свято разом і давайте разом подаруємо нашим дітям свято Нового року та Різдва», — Олена Дорошенко, директор чернігівської дирекції Укрпошти.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button