Суспільство (відео)

Motorbike from Brazil: бразильці з «Олімпу» шокують Чернігів (Відео)

До Чернігова завітав київський цирк-шапіто «Олімп» – один із найкращих циркових колективів України. Насичена програма приїжджих артистів обіцяє чернігівцям вир емоцій і незабутні враження.

«У нашій програмі. В ній є все – і тварини, і гімнасти, і акробати, і клоуни, і жонглери. Також цікавинкою нашої програми є мотокаскадери з Бразилії, які їздять у кулі сміливості. Це дуже небезпечний номер і вони дуже ризикують своїм життям», — розповідає дресирувальник цирку «Олімп» Анастасія Кухар.

Одна з цікавинок «Олімпу» – це екзотичні бразильські мотокаскадери, які на своїх залізних конях витворяють фантастичні за швидкістю та піруетами кола всередині такої собі кулі сміливості. Бразильці ані слова не розуміють українською мовою, а от на мотомайстерності знаються неабияк.

«Фром Бразиліа. Мотобайкер. Російською – каскадер. Велком ту ду ціркус», — говорить каскадер із Бразилії Фабріці.

«Люди, коли прийдуть у цирк «Олімп», побачать, що ми стараємося тільки для них, а не для себе», — зазначає акробат на роликах Іван Васицький.

Чернігів потрапив у щільний графік «Олімпу» між вояжем до Європи. Тому нашим землякам, можна сказати, поталанило побачити в себе таких титулованих циркачів.

«У Литві були, півроку сезон відпрацювали. І поки що в нас проміжок, відкриваємо візи, нас попросили попрацювати тут», — розповідає гімнаст Максим Смирнов.

Столичні таланти радуватимуть чернігівську публіку до 26 листопада. Після чого знов подадуться в іноземні вояжі показувати українську циркову майстерність європейським глядачам.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button