Суспільство (відео)

Мрія жити поблизу річки та лісу здійсненна в Чернігові (Відео)

Жити в мальовничому місці, насолоджуючись краєвидами річки та лісу, дихати свіжим повітрям цілком реально й у великому місті. І чернігівці мають таку можливість. Через місяць завершиться будівництво житлового комплексу на Єськова, 14-Б.

— На сьогодні проводяться роботи із введення каналізації, інженерії, електрики працюють, штукатури, стяжковики та муляри сьогодні починатимуть, — Сергій Голубенко, начальник ділянки.

Проект веде київська компанія «Perfekt Group» — лідер серед забудовників із 20-річним досвідом і більше ніж мільйоном квадратних метрів, зданих в експлуатацію по всій Україні, зокрема й у Чернігові.

Черговий об’єкт – 90-квартирна багатоповерхівка економ-класу.

— Квадратний метр зараз від 8 600, квадратури однокімнатних квартир стартують від 38 метрів квадратних, — Олексій Коваль, керівник проекту «Perfekt group».

Важливо й те, що за бажання можна зробити перепланування в приміщенні. За помірну ціну забудовник пропонує комфортабельне житло, що відповідає всім будівельним нормам та вимогам енергоефективності.

— Червона цегла, найтепліша, товщина стін від 51 до 64 см, будівля сама по собі тепла, 100 мм утеплювач, — Сергій Голубенко, начальник ділянки.

Забудовник унеможливив промерзання квартир на останньому поверсі, на даху поклали утеплювач товщиною 30 сантиметрів. А зливи на даху з підігрівом, що не дає назбируватися воді навіть у відлигу. Окрім того, на кожну квартиру встановлюють лічильники тепла, а це можливість додатково економити гроші.

— Що, безумовно, надає перевагу, оскільки мешканець сам регулює подачу тепла, може економити на цьому, — Олексій Коваль, керівник проекту «Perfekt group».

Наразі ще є можливість стати власником нового житла, в наявності і найдешевші однокімнатні, і трикімнатні квартири. Компанія-забудовник активно співпрацює з Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву, який надає молодим сім’ям пільгові кредити. Дві родини вже придбали в житловому комплексі житло за цими програмами.

— Це мільйон сто тисяч гривень – і дві молоді родини чекають заселення. І є в нас ще план профінансувати кілька квартир для молодих людей у цьому будинку, — Анатолій Ярошевський, директор чернігівського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Молодою сім’єю вважається подружжя віком до 36 років. Для інших забудовник пропонує інші варіанти придбання житла.

— Це кредит під 20 років, мінімальний внесок 20% під 21.9% річних . Але забудовник компенсує відсоткову ставку на перший рік кредитування. До 15 % . Тобто нашому інвестору на перший рік на обслуговування кредиту необхідно буде сплачувати тільки 5.9 %, — Олексій Коваль, керівник проекту «Perfekt Group».

Зовсім скоро будівельники облаштують прилеглу територію, встановлять дитячий майданчик, парковку. Власники ж квартир отримають змогу розпочати ремонти в омріяному житлі та невдовзі оселитися в екологічно чистому куточку Чернігова з розвиненою інфраструктурою.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button