Суспільство (відео)

Муніципальна картка: думки чернігівців (Відео)

*Актуально

Муніципальна картка — сучасна інновація, мета якої – зробити життя чернігівців комфортним і забезпечити доступ до різноманітних послуг і сервісів на території міста. Ще у 2015 році команда «НАШОГО КРАЮ» була єдиною, хто почав запровадження Картки чернігівця. Тоді чинна міська влада відмовилася від такої прогресивної ідеї. Наразі ініціатива «НАШОГО КРАЮ» щодо запровадження Картки чернігівця є актуальною, адже відповідає потребам та очікуванням жителів міста.

«Ця картка дала б можливість кожному громадянину м. Чернігова одержати знижку в магазинах, безкоштовно отримати банківські послуги, отримувати соціальні допомоги, заробітну плату, стипендію. Користуватись цим інструментом кожного дня», — Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради від політичної партії «НАШ КРАЙ».

Чернігівці схвально поставилися до такої ініціативи та виявили бажання в майбутньому скористатися перевагами муніципальної картки.

«Я чула про ці картки. А що, будуть? Ми будемо раді. Багато людей захоче отримати таку картку».

«Якщо буде так, як у Києві, то я згоден. Для жителів Чернігова, щоб були переваги: оплата транспорту. Чом би й ні?» — Олег.

«Я користуюся громадським транспортом, напевно, вона була б зручною. Зараз є електронна картка для тролейбусів, але в нас є ще інші види транспорту. Вона, мабуть, була б зручною», — Лілія.

«Звісно, хотів би. Я ходжу весь час у поліклініку. Якраз вона знадобилася б», — Іван Іванович.

«З огляду на те, що я вже пенсіонер, вона була б зовсім не зайвою», — Олена.

«Вона дає багато можливостей. Я вважаю, мало людей буде проти. Більшість буде «за», — Анастасія.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button