Суспільство (відео)

На Чернігівщині намагаються відновити військовий потенціал (Відео)

Відновити військовий потенціал покликана науково-технічна конференція. Організатором втретє виступає науково-випробувальний центр збройних сил, що базується в Чернігові.

На запрошення військових науковців міста приїхали представники оборонного та силового відомств, підприємств та організацій. Для Чернігівщини відкриваються нові перспективи.

Військові кажуть про те, що підприємства легкої промисловості області можуть бути залучені до нових розробок. Зокрема, після окупації Криму, там залишилася значна частина військового потенціалу Повітряних сил. Тому зараз науковці намагаються відновити втрачене.

«Чернігівщина має величезний потенціал виготовлення продукції з тканин. Процес налагодження виробництва тканин для парашютів тривалий. Усе це потребує алгоритму дій»,Віталій Куравський, заступник начальника ДНВЦ.

Уже чимало підприємств Чернігова та області співпрацює з військовими. Використовується і база наших університетів. За підсумками науково-технічної конференції укладатися контракти навряд чи будуть, та вирішити певні проблеми чи покласти початок новим проектам цілком реально.

Ще статті по темі

Back to top button