Суспільство (відео)

На Чернігівщині пройшло шоу «Супер прабабусі» (Фото. Відео)

І за рівнем драйву, сміливості та рішучості, позитиву, життєвої енергії вони можуть дати фору й молодим. Підтвердженням цього стало п’ятничне шоу «Супер прабабусі», що відшуміло на сцені Коропського будинку культури, розпочавши новий цикл розважально-пізнавальних програм «Суперові люди Коропщини».

Звання «Супер прабабуся 2019» захищали перед заповненою глядацькою залою коропчанки Людмила Анатоліївна Ткаченко, Наталія Дмитрівна Колісніченко, Олександра Іванівна Журавель, Олена Федорівна Гаврик і Надія Вікторівна Мурза із сусіднього Вільного. Чим дивували ці берегині роду, ці «міцні скелі», на яких тримається мир, гармонія і злагода аж трьох поколінь – читайте в матеріалі.

Готуючись до вечора, організатори створили для кожної з героїнь шоу відеовізитку. Ведуча Наталія Поліщук разом із оператором Володимиром Лучком про кожну жінку відзняли справжні міні-фільми.

Із цих відео глядачі змогли за кілька хвилин дізнатись про життя та вподобання прабабусь, почути й побачити цікаве і несподіване навіть про тих, кого добре знають.

Презентація учасниць шоу вдало перепліталося з виступами найкращих дорослих та юних улюбленців публіки. Шоу тривало майже три години, але час пролетів непомітно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабусі з Чернігівщини заспівали фольклорну пісню про чумаків

Як і під час більшості заходів на сцені Коропського БК, на святі було вдосталь гумору – під час виходів супербабусь, а особливо тоді, коли учасницям запропонували уявити себе кандидатками в президенти й представити свою передвиборчу програму.

Наприкінці свята учасниці шоу отримали в нагороду море оплесків і щирих овацій, а також практичні подарунки.

Це шоу показало, що, попри всі цінності та переваги світу, для людини справді найважливішим є те, що в будь-якому віці тримає в тонусі, дарує життєву енергію, бажання насолоджуватися кожною дниною. Це велика родина, а в ній − щастя, мир, злагода і взаємна підтримка.

Ще статті по темі

Back to top button