КриміналСуспільство (відео)

На Чернігівщині затримали дві вантажівки з незаконно добутою деревиною

Співробітники відділення поліції №1 (м. Мена) Корюківського районного відділу встановили, що обидва перевізники лісопродукції не мали належних дозвільних документів. Поліція відкрила кримінальне провадження, транспорт і вантаж вилучено.

21 грудня під час патрулювання околиць міста Мена поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобілі «КРАЗ» з причепом та самоскид на базі вантажівки «ГАЗ».

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Транспортні засоби були доверху навантажені колодами дерева: перший – сосною, а другий – березою. Швидко з’ясувалося, що обидва водії, віком 36 та 39 років, не мали дозвільних документів на перевезення такого вантажу.

Патрульний екіпаж негайно викликав слідчо-оперативну групу поліції для документування виявленого правопорушення. Вантажівки з деревиною вилучено.

Відомості про подію поліцейські під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button