Суспільство (відео)

На Чернігівщині збільшуватимуть природно-заповідний фонд (Відео)

У День працівника природно-заповідної справи в Чернігівській обласній державній адміністрації нагородили переможців екологічного конкурсу «Одна планета – одне майбутнє». Після завершення попросили небайдужих долучатися до природоохоронної справи, зокрема і до конкурсу, що буде проводитися і в наступні роки.

«Запрошую всіх вас у наступні роки не бути байдужими і долучатися, або долучати ваших дітей. Цей конкурс оголошується в нас щорічно на початку весни»,- Катерина Сахневич, директор департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Горбові молодий очільник громади взявся за наведення порядку (Фото)

Далі перейшли до засідання робочої групи з розвитку заповідної справи, на якому оголосили, що природний фонд в області розширюватиметься.

«У пріоритеті є розширення об’єктів природно-заповідного фонду. Оголошення нових об’єктів, збільшення їх кількості. І на передовій у нас щодо збільшення та розширення знаходиться Ічнянський національний природний парк»,- Катерина Сахневич, директор департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

Учасники робочої групи, представники природно-заповідної справи, поділились надбаннями та проблемами, і визначили пріоритетні цілі в своєму подальшому розвитку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button