Суспільство

У Горбові молодий очільник громади взявся за наведення порядку (Фото)

Окрім досягнень, кожна громада на Чернігівщині має й проблеми, які часто не вирішуються роками з різних причин. Але часом трапляється, що для наведення ладу насправді не потрібні великі кошти. Один із прикладів – село Горбів, що на Чернігівщині.

За словами Бориса Домоцького, від 80-х років автобусна зупинка в селі не мала господарів. Усе руйнувалося, спалювалося, забруднювалося. А нині з молодим керівником громади ситуація почала змінюватися на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одноріжки, які піднімають настрій, і милі антистреси: рукотворні шедеври Карини Кравчук (Фото)

«Власне, ніхто в селі не приглядав за «будкою», як і геть мало кому вона прислуговувала. Тому що автобуси перетворювалися на явище ситуативне та ненадійне.

І ось сьогодні я побачив, що новий молодий очільник громади (а кажуть, що хлопець зовсім молодий!) вирішив узятися за наведення порядку на просторі трьох сіл, якими йому випало опікуватися. І то добре, що вже й бур’ян скошують, і від верболозу звільняють локації з покинутими будівлями, а віднедавна ще й забуту зупинку хочуть зробити приємною на вигляд!» – написав у соцмережі Борис Домоцький.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Борис Домоцький

Ще статті по темі

Back to top button