Суспільство (відео)

На чернігівському авторинку з’явилися недорогі американські автівки (Відео)

Українці тепер більше довіряють американському автомобільному ринку, а відтак Україною і Черніговом зокрема їздять авто, привезені зі Штатів. Приміром, оця Тойота Камрі. Ще не так давно вона красувалася на дорогах Сполучених Штатів, а сьогодні її власник живе в Чернігові.

За словами представника фірми, яка займається доставкою та продажем автівок, низька ціна цієї красуні не змогла не спокусити автолюбителя.

«Люди не вірили в те, що можна купити автомобіль за.. Ось ми бачимо кемрі. Вона коштує 20 і більше тисяч доларів, а людині можна привезти її за 12 тисяч доларів, економія коштів виходить дуже колосальна», — представник компанії Святослав.

Після набуття чинності закону, що знизив ціни на ввіз до України вживаних машин, автолюбителі, яким не по кишені авторинок України, дедалі частіше розглядають варіанти купити «іноземця» – і вже, до речі, не в Європі, бо це дорожче, а саме в Америці, бо це в рази дешевше, зважаючи і на можливий ремонт машини, і на розмитнення. Економія – 30, а то й 40%.

«Ми спільно з клієнтом підбираємо машину, підбираємо варіанти битих машин або цілих машин, тобто трохи вдарених 1:17+3:16 повна перевірка автомобіля відбувається, можна замовити, щоб людина прийшла на майданчик і його перевірила. Повна історія обслуговування автомобіля: скільки він їздив, скільки в нього було ДТП, пробіг реальний. Усе це перевіряється й готується на відправку до України», — представник компанії Святослав.

За словами Святослава, на рахунку його фірми за останні два роки вже близько 20 привезених з Америки авто й жодного нарікання від клієнтів. В Америці хлопці мають своє представництво. І, звісно, враховують індивідуальні побажання клієнтів. До речі, історії про дешеві американські авто-потопельники, які начебто масово потрапляють на український ринок, не відповідають дійсності.

«Менталітет людей, які живуть в Америці, відрізняється від нашого, і закони в них відрізняються від наших. І не вказавши про те, що автомобіль був потоплений, приховавши ці факти, люди ризикують значно більшим, ніж просто грішми за цю машину. Тому якщо автомобіль потопельник, то він потопельник. Про це пишуть, показують лінію, і взагалі є фото, можна для себе розуміти, що з автомобілем було», — представник компанії з продажу авто Євген.

Представники фірми з продажу закордонних авто попереджають і про можливі ризики купівлі вживаної чи нової машини з-за кордону. Один із головних – це нечесні фірми, а тому варто обирати надійних у цьому бізнесі посередників.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button