Суспільство (відео)

Родина з Ніжина пішла на телешоу, аби з’ясувати, хто має піклуватися про дітей (Відео)

Родина з Ніжина взяла участь у двох відомих ток-шоу «Стосується кожного» і «Говорить Україна» на каналах «Інтер» й «Україна». Повідомляє mynizhyn.com.

38-річна Тамара і 34-річна Світлана не можуть порозумітися щодо того, хто має опікуватися дітьми. І Тамара і Світлана мають по двоє дітей. Раніше їхнім опікуном була бабуся, але вона померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві жительки Чернігівщини взяли участь у модному телешоу (Відео)

У сина Тамари, 13-річного Юри, проблеми зі здоров’ям. Дитину не лікували і зараз вона інвалід, як сказав лікар-невропатолог, у дитини геміпарез лівої частини тіла. Все через величезну кісту в головному мозку. Хлопцю хочуть надати допомогу і безкоштовно прооперувати. Але сподіватись на Тамару чи Світлану не можна, бо вже раніше хлопця хотіли безкоштовно прооперувати в Охмадиті, але його туди просто не повезли.

Як сказали в кінці телешоу «Стосується кожного» цей випуск має називатись не «Суперечка за турботу», а просто «Суперечка», бо турботи тут зовсім немає.

Також проблеми є і з дочкою Тамари – Людмилою, яка зараз у спецзакладі, бо тітка Світлана, яка опікувалася дівчинкою, втратила на неї будь-який вплив. Людмила почала зв’язуватися з поганими компаніями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка Таня Куриленко потрапила на телешоу «МайстерШеф. Підлітки»

Та сама проблема зі старшим сином Світлани – 13-річним Ігорем. У судді на розгляді знаходяться 6 кримінальних проваджень. Ігор у свої юні роки вже встиг здійснити два викрадення авто, проникнення в приміщення – сараї, гаражі тощо. Також у поліції є ще 42 заяви на хлопця, але його провину поліція довести не може.

Є 6-річна Аліна, яка більше думає про майбутнє, ніж її мама Світлана. Коли дівчинку за лаштунками студії пригостили круасаном, вона трішки з’їла, а решту залишила на потім… Про це у студії «Стосується кожного» розповів лікар-невропатолог.

Також і у ток-шоу «Стосується кожного», і в телешоу «Говорить Україна» студії зв’язувалися по відеозв’язку із начальницею Служби у справах дітей Наталією Рацин. Служба у справах дітей готова вилучити дітей із цієї сім’ї, але не хочуть травмувати хворого Юру.

Детальніше дивіться у відео:

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button