Суспільство (відео)

На Десну спустили десятки човнів (Відео)

Чернігівські веслувальники починають новий сезон. Майже 60 спортсменів розігрують Кубок міста. Молодь вже скучила за водою, адже тривалий зимовий час провела у спортзалах. Тому сповнена сил та бажання довести собі, суперникам та тренерам свою майстерність. Головне втриматися і не впасти у воду , жартує Нікіта Демидов. Задача на сезон для нього та його колег  — успішний виступ на чемпіонаті України.

«Готуємося до чемпіонату. Показати Чернігів, що він може боротися за призові місця»,учасник Кубка міста Нікіта Демидов.

У комунальній дитячо-юнацькій спортшколі «Україна» веслування – серед пріоритетних видів спорту.  Більш того, за підсумками минулого року чернігівська веслувальна база на чолі з Сергієм Гамалієм визнана однією з кращих в Україні. Веслувальники і цього року очікують покращення матеріально-технічної бази. Адже від цього залежить тренувальний процес і у підсумку результати на важливих змаганнях.

«Було прийнято рішення про виділення грошей на придбання човна, мотору. Минулого року купили нові байдарки»,директор КДЮСШ «Україна» Ігор Григор’єв.

Пристрасті навколо веслувальної бази на березі Десни нарешті вщухли, тому відкрився шлях до її повноцінного розвитку. Тому у школі поставили завдання популяризувати веслування серед школярів. Аби на міських турнірах змагалося не 50-60 учасників, а принаймні у два рази більше.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button