Суспільство (відео)

Надземний перехід на Шерстянку закриють на реконструкцію (Відео)

Пішохідний міст на Шерстянку із залізничного вокзалу незабаром закриють. Причина – реконструкція.

«20-го числа цього місяця буде закрито для пішоходів на предмет того, що будуть проводитись ремонтні роботи. Буде проведена повністю заміна маршів з боку мікрорайону Шерстянка на нові. Більш прогресивні, більш кращі. Так як існуючі з роками зносились», — Сергій Яковчук, начальник ВП «Чернігівська дистанція колії» регіональної філії АТ «Укрзалізниця».

Також на пішохідному переході буде покращено освітлення та перильні огорожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранкових заторів перед мостом на Масанах незабаром не буде

«Все буде зроблено для пішоходів, так як воно повинно бути. Згідно вимог і самих пішоходів, і нормативної документації», — Сергій Яковчук, начальник ВП «Чернігівська дистанція колії» регіональної філії АТ «Укрзалізниця».

Допомагати виконувати ремонтні роботи буде відокремлений підрозділ «Укрзалізниці» «Мостопоїзд №36» з міста Києва. Триватиме оновлення десять днів, до 30 липня.

Самі чернігівці, які користуються мостом, готові потерпіти тимчасові незручності задля подальшого комфорту.

«Я не фахівець, але по зовнішньому вигляду він негарний».

«Нехай ремонт іде. Звичайно. Потерпіти можна, почекати також можна».

«Ремонтувати треба? Так. Отже нормально».  

Черговою задачею щодо покращень в «Чернігівська дистанція колії» бачать реконструкцію мосту, під яким проходить автомобільна дорога на Масани. Замість двох ліній для проїзду авто буде чотири.

«Покращення на «Чернігів-Північному». Там підземний переїзд, і там вранці дуже великий затор з автомобілів. Знаю, що місто не проти, і ми зацікавлені, щоб значно розширити», — Сергій Яковчук, начальник ВП «Чернігівська дистанція колії» регіональної філії АТ «Укрзалізниця».

Щодо пішохідного мосту на Шерстянку, то додаткових альтернатив для проходу через колії під час його ремонту не створюватимуть, оскільки це може спричинити небезпеку для життя та здоров’я чернігівців. На час реконструкції, 10 днів, містянам радять користуватись підземним переходом навпроти вулиці Музичної.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button